fjernundervisning onlinestudie kretivundervisning

FJERNUNDERVISNING ONLINE TEGNEUNDERVISNING

Målet er at uddanne eleven inden for illustration, design, arkitektur, medier og innovation, samt eventuelt at forberede til et videregående studie inden for æstetiske fag.

Efter forløbet får du en GRATIS opfølgning tre måneder efter.

Undervisning for dig der vil arbejde hjemme

Vi tilrettelægger et særligt fleksibelt forløb til lige netop dig.

Individuelt starttidspunkt

For dig, der vil arbejde kreativt - hjemme eller på din tegnestue. Undervisningen foregår i et virtuelt miljø og via Skype.

Du kan tilmelde dig den kreative fjernundervisning ved at henvende dig til vores tegne- og designskole. Du aftaler et SKYPE-visitationsmøde på Skolen for Alsidig Visuel Intelligens. Vi sender dig en egnet opgave, som du løser hjemme. Opgaveløsninger sendes digitalt tilbage til Akademiets Skoler og eksperter giver dig feedback. Du udvikler således dit innovative tegnetalent - og du får, ved gennemført, til sidst et kursusbevis tilsendt. Det kan omsættes i dit arbejde, din jobsøgning eller i forbindelse med studievalg.

Vores onlineservice betyder, at de, der bor langt fra København eller er optaget at andre studier eller arbejde, nu har mulighed for at arbejde seriøst med deres innovative evner og kreativitet - og samtidig være tilknyttet et seriøst uddannelsesforløb.

Kontakt os med henblik på at blive online-elev og bliv fjernundervist i det virtuelle miljø. Skriv endelig til os hvis du er i tvivl avi@mail.dk

Struktur

Individuel undervisning. Seriøst, intensivt, komprimeret og sjovt. Undervisningen planlægges i forhold til dit særlige mål.

Læs om mulige fagelementer: Tegnefag - Designfag - Innovationsfag

Fjernundervisning /online via et virtuelt miljø og Skype ca. hveranden uge. Eleven får stillet konkrete opgaver inden for klassisk tegning og farvelægning. Eleven skal også løse praktiske opgaver inden for design, form og funktion, arkitektur, medier og illustration.

Evaluering: Elevens arbejde bliver løbende evalueret.

• Udfyld tilmeldingsformular i linket i venstre kolonne.
  • Optagelse er først endelig, når betaling har fundet sted og Akademiets Skoler har sendt sin accept.

FJERNUNDERVISNING ONLINE PÅ AKADEMIETS SKOLER

Start og slut: Individuelt start- og sluttidspunkt.

• Udfyld tilmeldingsformular i linket i venstre menu.

Tilmeldingsgebyr og grundbeløb. Obligatorisk beløb der dækker fjernundervisning:

1 x 1 lektion DKK 490,-

5 x 1 lektion (5% rabat) DKK 2.325,-. Gyldig 6 måneder fra køb.

10 x 1 lektion (10% rabat)  DKK 4.410,-. Gyldig 9 måneder fra køb.