SKØNSKRIFT, KALLIGRAFI OG ILLUSTRATION

Undervisning i illustration og at skrive smukt og dekorativt for skolebørn og teenagere. Suppleret med klassisk tegning, tegning efter natur og grafiske virkemidler.

SKRIFTSKITSERING OG ILLUSTRATION

Skab dine egne billeder med tegning og spændende skriftformer

TEGNESKOLE FOR BØRN OG UNGE I SKOLESÆSONEN

TIRSDAG

Skrive- og tegneundervisning på Børnenes Design- og Tegneskole er et seriøst og sjovt studie, med læring i visualisering, skøn skrift og tegning. Mål.

For børn der kan skrive alfabetet og kan skrive sætninger.

BLIV GOD TIL:

• Skrift som kan bruges på flotte illustrerede bogforsider
  • Store dekorative bogstaver til din egen plakatfremstilling
  • Smuk skrift til venindebøger, dagbøger og noter
  • Skrift og illustrationer til tegneserieforsider
  • Skønskrift til dine egne historier og noveller
  • Dekoration af dine mapper og skoleprojekter
  • Udarbejdelse af flotte gamle dokumenter til rollespil

Håndskrivning, Kalligrafi og Illustration

Med eksempler fra skrifthistorien hvor datidens redskaber og skriftens udseende kan omsættes til moderne grafisk udtryk i børnehøjde, på en sjov måde. Skriveredskaberne skal eleverne nogle gange selv fremstille og der vil blive forklaret hvordan de bruges og der fortælles om datidens skriftkultur. Andre gange skrives med rigtig fyldepen, som eleven selv skal købe. Du lærer hvordan du får din helt egen flotte håndskrift. Vi arbejder også med genbrugsmaterialer og andet forhåndenværende udstyr.

Inspirationsemner I: Papirblomster, kalejdoskoper, sprællefugle, pop-op kort, origami, collage, julekalendere, pynt til årstiden, papirhatte, næser og masker.

Inspirationsemner II: Våbenskjold, print til rollespilsdragter, kort til sørøverskattekort, tempelridderdokumenter, pengesedler, medaljer og diplomer.

Arbejdet med håndskrivningen styrker finmotorikken og giver viden og forståelse for formdannelse og visuel kultur. Skriftskitsering styrker koncentrationen og skaber forbindelse mellem hånd og hjerne.

Skriftskitseringen vil blive suppleret med klassisk tegning, tegning efter naturen og diverse former for grafisk tryk.

Der skabes erfaring med realisering af fantasibilleder omsat til illustrationer. Det fremmer innovationsevnen og fortælleevnen.

Har du en drøm om at blive grafisk designer, er det et godt sted at at starte.

Underviser: Klassisk tegner, grafiker og kalligraf Regitze Steinbruch

SKRIFTUNDERVISNING

Næste kursus oprettes i efteråret 2017.

Hver anden tirsdag - 8 gange i alt.

Startuge i august. Underviser Regitze Steinbruch (RS).

• BØRN: 10-18+ år. Kl. 16:30-18:30. 2017. Ulige uger. (RS).

Optagelse: Kun børn der er fyldt 10 år ved starttidspunktet.

• Udfyld tilmeldingsformular i linket i venstre menu.
  • Optagelse er først endelig, når betaling har fundet sted og Akademiets Skoler har sendt sin accept.
  • Løbende tilmelding: Hvis der er plads, er det muligt at indskrive sig på hold der er startet.

Grundbeløbet dækker bl.a. materialer, undervisning og en eventuel tur. NB: Eleven skal selv købe den anbefalede fyldepen!

Ved sygdom eller fravær har du ret til EN enkel erstatning, på et andet alderssvarende daghold inden for den valgte sæson, såfrem der er ledig plads.

Pris skriftkursus: DKK 1.690,-