designuddannelse tegneundervisning

SAGT AF TIDLIGERE OG NUVÆRENDE ELEVER

Man kan mærke at Tegneskolen og Designskolen er en levende organisme, der udvikler og fornyer sig, men som også er konsistent med at undervise i de basale og vigtigste færdigheder.

En eksamensdeltager fortæller om Illustration Tegne- og Designskolen

Men for mig har det været et så berigende og udfordrende år, at jeg ikke ville have været det foruden, og jeg tror det har skubbet mig i en ny retning,

En studerende fortæller om Akademiers Skoler

Jaa, nu er jeg Visuel Designer og lige til det sidste lærte jeg noget nyt, selv under eksamen - den mest behagelige eksamen jeg nogen sinde har været til.

En eksamensdeltager fortæller om Illustration Tegne- og Designskolen

Akademiers Skoler er et dejligt sted at gå, når man har en så god lærer og gode kammerater, der virkelig kan give en gode råd, inspiration og vejledning af Nor Sisden

En studerende skriver på Facebook om Akademiers Skoler

Børnenes værker er så fine, at jeg bliver meget rørt, tak for det!

En mor skriver og Børnenes Design- og Tegneskole

Jeg føler mig som forelsket, hvor dag jeg går hjem fra skole. Jeg er elsker at tegne.

En studerende fortæller om Illustration Tegne- og Designskolen

En nuværende elev siger i undervisningen: "Nu har jeg endelig fundet ud af hvad jeg kan bruge mine tegneevner til, og jeg ved hvilken videregående uddannelse jeg vil søge ind på."

En studerende siger i undervisningen på Illustration Tegne- og Designskolen

Jeg har aldrig helt fået styr på de grundlæggende tegneteknikker, det er endelig lykkedes efter kun kort tid på Tegneskolen.

En studerende fortæller om Tegneskolen

Jeg har været væk fra det at tegne længe, endelig er jeg i gang med basistegning igen. Jeg føler mig vildt inspireret, har lyst til at kaste mig over helt nye projekter.

En studerende nævner efter afsluttet forløb på Illustration Tegne- og Designskolen

:0) Tænker tilbage på Akademiet for Tegning og Design og ved, at det er en af de bedste oplevelser, jeg har haft uddannelsesmæssigt.

En tidligere studerende skriver på Facebook om Designskolen

Det er dejligt at tegne, for jeg er så tegnetrængende!

En elev fra børneholdet fortæller om Børnenes Design- og Tegneskole

Jaaaaaaaaaaa, jeg kom ind på Designskolen.

En tidligere studerende skriver på Facebook om Tegneskolen og Designskolen

Du er den bedste lærer jeg har haft Nor, du underviser, i stedet for at sige, at det må jeg selv finde ud af....!

En afsluttet studerende om Illustrationssskolen

Efter en hel uge har min søn tegnet heeeeeele weekenden, han kan slet ikke holde sig fra papir og blyant.

En forældre til en sommercampusdeltager fortæller om om Børnenes Tegneskole

Nor, du gør os alle glade.

En forældre til en dreng på 8 år på Børnenes Designskole

Nor, da jeg blev undervist af dig, syntes jeg du var skrap. Men det er jo mange gange værre når man komme ud i det "rigtige" liv.

En studerende fra år tilbage fortæller til Akademiets Skoler

De kreative opgaver lærte mig at fokuserer og at arbejde i proces.

En afsluttet studerende der søger ind på Arkitekskolen

Dejligt at du er så proffesionel. Min datter har lært noget nytom tegning hver gang hun er har været i tegnestudiet.

En forældre til en otte årig pige fortæller om Tegneskolen for Børn

Tak for alt det du har lært mig Nor. Jeg bruger det alt sammen på min nye kreative uddannelse.

En netop studerende der søger ind på en kreativ uddannelse

Fantastisk at min teenagesøn af sig selv står tidligt op om morgenen i sommerferien, for at komme i sommerskole.

En forældre til en teenagedreng fortæller om Sommerskolen for Børn