kreativ cirkeltræning kreativundervisning

KREATIV CIRKELTRÆNING FOR HJERNEN

Would you like to join creative circle training 2018?

Har du lyst til at deltage i kreativ cirkeltræning 2018?

Der stilles ikke særlige krav til dine kreative færdigheder for at deltage i "Kreativ Cirkeltræning for Hjernen" - det vigtigste er at være med fra start til slut!

Online tegneevent for alle kreative mennesker.

Spændende, kreativt og udfordrende for alle øvede & uøvede

Dato: Lørdag 3. marts 2018.

 

Event fra Skolen for Alsidig Visuel Intelligens. Du bliver udfordret med forskellige typer hjernestimulerende opgaver - fra time til time. Det bliver hårdt, sjovt og lærerigt.

Er du en kreativ person, eller drømmer om at være det - måske amatør eller en professionel designer, arkitekt, animator, illustrator eller blot en person der ønsker kreativt inspiration, da er en dag med cirkeltræning god kreativ hjernegymnastik.

Kreativ Cirkeltræning for Hjernen udfordrer dig fra morgen til eftermiddag. Du skal være i stand til at være med fra start til slut - for at din deltagelse gir´ mening.

Supertræning for professionelle og de der vil træne sine spirende tegnefærdigheder eller øve sig op til en optagelsesprøve - eller allerede er i gang med en kreativ uddannelse eller job.

Cirkeltræning

Om cirkeltræning for hjernen

Cirkelprincippet går ud på, at man via kreative øvelser træner forskellige områder af hjernen via lette eller komplekse opgaver, der specifikt er rettet mod bestemte dele af hjernens kapacitetszoner. Ved interval- og cirkeltræning opnår du en høj koncentration af udfordringer, samtidig med at dine kreative evner udvikles.

Ved cirkeltræning stimuleres de fire hjernedele i et kredsløb med loops, samt øvelser organiseret i planlagte intervaller og tidssekvenser.

Cirkeltræning i kreativitet er et koncept, der er udviklet af kreativ direktør Nor Sisden, der har mange års undervisningserfaring i idéudvikling og illustration. Nor Sisden deler hjernen ind i fire dele: synsdelen, videndelen, følelesdelen og fornuftdelen.

Improvisation er en forudsætning for at udvikle hjernen. Benspænd, det uforudsigelige og at gøre noget, man ikke har prøvet før, forbedrer de kreative evner.

Cirkeltræning i kreativitet betyder, at du opnår indsigt i, hvilke områder af dine kreativitetekompetencer du i særlig grad skal arbejde videre med for at blive god til at få ideer, og den idémager som du drømmer om at være.

 

Det praktiske

De kreative udfordringer løses både i hånden og digitalt.

Creative circular training / Kreativ cirkeltræning udfordrer dig fra morgen til eftermiddag:

  • Første udfordring uploades kl. 9:00.
  • Du får en ny udfordring stillet hver halve time. 15 udfordfringer.
  • Sidste udfordring stilles kl. 15:30. For alle.
  • Halvcirkeltræning, minimun 8 udfordringer. Evt. for børn!

Hvordan:

  • Du henter din udfordringer på her.
  • Du tegner, maler og illustrerer.
  • Du uploader løbende dine tegninger på Instagram under hashtagget # circulartraining18
  • Du får en sjov dag med mange spændende oplevelser.
  • Åben Char Room "på vej".

Materialeforslag

Skitsepapir, godt tegnepapir eller kardus. Evt. markerpapir, akvarelpapir og farvet papir efter eget valg i minimum str. A4 (helst større). Undgå kopipapir.

Forskellige tegneblyanter, tynde tuchpenne, farveblyanter, pasteller, akvarel, markers, ecoline, flydende tuch, gouache m.m. Evt. collagemateriale. Du bestemmer!

+ limstift, saks, linealer, passer og andre hobbyredskaber.

KREATIV CIRKELTRÆNING FOR HJERNEN PÅ AKADEMIETS SKOLER

Dato: Lørdag den 3. marts 2018.

Aldersgruppe og tidspunkter: Unge og voksne. Kl. 9:00 til 16:00.

Arrangør: Nor Sisden/ Akademiets Skoler, Copenhagen

Ret til ændringer forbeholdes.