kreativ cirkeltræning kreativundervisning

KREATIV CIRKELTRÆNING FOR HJERNEN

Der stilles ikke særlige krav til dine kreative færdigheder for at deltage i "Kreativ Cirkeltræning for Hjernen" - det vigtigste er at være med fra start til slut!

Papir medbringer du selv. Som noget ekstra får du GRATIS tegneredskaber stillet til rådighed, hvis du mangler blyanter og farver.

Spændende, kreative og udfordrende for alle

Dato: Fredag den 2. marts 2018.

 

Event på Skolen for Alsidig Visuel Intelligens. Du bliver udfordret med forskellige typer hjernestimulerende opgaver - fra minut til minut. Det bliver hårdt, sjovt og lærerigt. Der er indlagt få spisepauser. 

Er du en kreativ person, eller drømmer om at være det - måske amatør eller en professionel designer, arkitekt, animator, illustrator eller blot en person der ønsker kreativt inspiration, da er en dag med cirkeltræning god kreativ hjernegymnastik.

Kreativ Cirkeltræning for Hjernen udfordre dig fra morgen eftermiddag. Mødetid er kl. 9:00 til ca.15:00. Du skal være i stand til at være med fra start til slut - for at din deltagelse gir´ mening.

Super træning for professionelle og de der vil træne sine spirende tegnefærdigheder eller øve sig op til en optagelsesprøve - eller allerede er i gang med en kreativ uddannelse eller job.

Cirkeltræning

Om cirkeltræning for hjernen

Cirkelprincippet går ud på, at man via kreativ øvelser træner forskellige områder af hjernen via lette eller komplekse opgaver, der specifikt er rettet mod bestemte dele af hjernens kapacitetszoner. Ved interval- og cirkeltræning opnår du en høj koncentration af udfordringer, samtidig med at dine kreativ evner udvikles.

Ved cirkeltræning stimuleres de fire hjernehalvdele i et kredsløb med loops, samt øvelser organiseret i planlagte intervaller og tidssekvenser.

Cirkeltræning i kreativitet er et koncept, der er udviklet af kreativ direktør Nor Sisden, der har mange års undervisningserfaring i idéudvikling og illustration. Nor Sisden deler hjernen ind i fire dele: synsdelen, videndelen, følelesdelen og fornuftdelen.

Improvisation er en forudsætning for at udvikle hjernen. Benspænd, det uforudsigelige og at gøre noget, man ikke har prøvet før, forbedre de kreative evner.

Cirkeltræning i kreativitet betyder, at du opnår indsigt i, hvilke områder af dine kreativitetekompetencer du i særlig grad skal arbejde videre med for at blive god til at få ideer, og den idémager som du drømmer om at være.

 

Det praktiske

Du skal selv medbringe skrive- og hobbyredskaber såsom limpistol/limstift, saks og skitsepapir, blyanter, farveblyanter eller markers m.m. Andre materialer stille Akademiets Skoler til rådighed. Find evt. inspiration under materialeforslag.

Du skal medbringe din labtop eller tablet. Vi bruger ikke digitale udstyr som arbejdsredskab under udførelse af Kreativ Cirkeltræning. Dog avender vi (afhensyn til billedkvaliteten) digtalt billedmateriale, som du skal se på skærmen.

Frokost medbringer du selv. Kaffe, the og saft står til din rådighed i skolen minicafe.

Vi arbejder i vores tegnestudie i ambassadekvarteret. Akademiets Skoler. Stockholmsgade 33, 2100 København Ø.

KREATIV CIRKELTRÆNING FOR HJERNEN PÅ AKADEMIETS SKOLER

Dato: Fredag den 2. marts 2018.

Aldersgruppe og tidspunkter: Unge og voksne. Kl. 9:00 til ca. kl. 15:00.

ØKONOMI

  • Udfyld tilmeldingsformular i linket i venstre menu.
  • Optagelse er først endelig, når betaling har fundet sted og Akademiets Skoler har sendt sin accept.

Gebyr: Det er gratis at deltage, dog skal du betale et registreringsgebyr, der også dækker fri kaffe/te/isvand.

En dag: DKK 250.

Ret til ændringer forbeholdes.