kunstcoaching designseminarer kunetworkshops tegneundervisning

PRIVATUNDERVISNING OG ARTCOACHING

Kontakt Akademiets Skoler for yderligere information om hvordan vi kan støtte dig i arbejdet med visuelt formsprog. Privatundervisning er en mulighed for dig der ikke har mulighed for at følge en undervisning i skoletiden.

Efter forløbet får du en GRATIS opfølgning tre måneder efter.

Personligt forløb med fokus på din kunstneriske udvikling.

Vi tilrettelægger et særligt fleksibelt forløb til lige netop dig.

Individuelt starttidspunkt

Inspiration. Forløbene tager udgangspunkt i formforståelse, teknik og idégenerering og kan i øvrigt tematiseres.

Skolen for Alsidig Visuel Intelligens tilbyder coaching og mentorforløb for privatpersoner og virksomheders ansatte, og de der arbejder eller ønsker at arbejde med innovation, design og kreativitet. Privatundervisning er et forløb der betyder udvikling og åbning af nye muligheder - samt støtter, rådgiver, sparrer og giver feedback.

Det bliver en tour omkring entrepreneurship, hvordan man kommer videre med sit eget arbejde eller sin karriere, og en inspiration for dig, der kun venter på at "springe ud” som udøvende kreativ person.

Privatundervisning er en blanding af praktiske øvelser, undervisning, forelæsninger og dialog omkring kunst, design, arkitektur og medier.

Kombinationen håndværk og art-coaching er for dig, der ønsker fornyet inspiration i forbindelse med dit arbejde som kunstner, designer eller dig der skal søge ind på et kreativ videregående studie.

Find relevant målgruppe

MÅL I personligt

Kunstnere, designere, arkitekter m.fl., der ønsker at få mere ud af deres kreative evner; eller kreative personer, der har brug for den gode fordomsfrie, inspirerende og konstruktive samtale.

MÅL II uddannelse

Uddannelsessøgende, der har brug for støtte og vejledning til karrierevalg; studerende, der ønsker overblik og opbakning til personlige udfordringer og portfolio, og uddannelsesinstitutioner, herunder fastholdelse af elever og kompetenceudvikling af lærere.

MÅL III karriere

Nyuddannede, som skal have råd og inspiration til karriereplanlægning; jobsøgende, der har brug for sparring eller et nænsomt puf; karriereskift for dem, der vil udleve en drøm eller forfølge et nyt mål.

MÅL IIII business

Virksomheder - private som offentlige - der ønsker at arbejde innovativt, og som mangler inspiration eller igangsættende værktøjer; virksomheder, der ønsker at fremme infrastrukturen og kreativiteten blandt medarbejderne i forhold til virksomhedens produkter eller systemer.

PRIVATUNDERVISNING  PÅ AKADEMIETS SKOLER

Start og slut: Individuelt start og sluttidspunkt.

• Udfyld tilmeldingsformular i linket i venstre menu.
  • Optagelse er først endelig, når betaling har fundet sted og Akademiets Skoler har sendt sin accept.

Tilmeldingsgebyr og grundbeløb. Obligatorisk beløb der dækker fjernundervisning:

1 x 1 lektion DKK 520,-

5 x 1 lektion (5% rabat) DKK 2.470,-. Gyldig 6 måneder fra køb.

10 x 1 lektion (10% rabat)  DKK 4.680,-. Gyldig 9 måneder fra køb.