sommercampus born unge sommerskole

SOMMERCAMPUS / DRENGE OG PIGER 8-16 ÅR

Kreativt sommercampus i skolernes sommerferie for børn og teenagere. Kombinerer læring med leg og oplevelser med kunst og design. Tegneundervisning, udflugt og kreative oplevelser.

Materialer er inkluderet og stilles GRATIS til rådighed.

Kurser og priser. Se nederst

Kreativ sommerferie 2018

Du behøver ikke at kunne tegne for at være med.

Sommercampus uge 27, 28, 30 eller 31. Kl. 8:30-15:00. Alder 8-16 år.

BOOKING

Kreativ skole og sommercampus for børn og unge

Børnenes Design og Tegneskole tilbyder forskellig events og undervisningsprogrammer i henholdsvis, sommercampus, efterårscampus og vintercampus.

Campus på Børnenes Design og Tegneskole er det mest kreative og inspirerende sted for tegneglade børn og unge. Mål

Skoilen har et seriøst undervisningsniveau på Børnenes Design og Tegneskole. Vi arbejder på tværs af køn og alder. Det giver god mening at blande aldersgrupper samt drenge og piger, da det udvikler diversiteten i det kunstneriske arbejde og inspirerer børn og unge i forhold til deres kreativitet.

NB: Tilmelding sker løbende. Vi kan derfor ikke oplyse om alders- og kønsfordeling før kurset er sat i gang!

Her kan du holde ferie og blive dygtig til at tegne og designe på en gang. Vi tager os godt af vores elever; alle skal føle sig som noget særligt. Du vil få en fantastisk ferieoplevelse, som du vil huske lang ud i fremtiden.

Ferie forbinder vi med minder, oplevelser, glæde, sjov, kreativitet og måske at blive ”en lille smule” klogere. På Børnenes Design og Tegneskole tilbyder vi alle campuselever lidt af nævnte ferieminder, især at du bliver ”meget” klogere.

Vi tegner på livet løs i tegnestudiet i Stockholmsgade 33, København.

Vi arbejder også i det københavnske miljø, hvor vi skal inspireres af byens arkitekter, designere og kunstnere.

Vi skaber rammen, du maler billedet…!

Kunst - Tegning - Farveteori - Animation - Illustration - Design - Innovation - Kreativitet

En spændende uge med stort udbytte

• lærer nye tegneteknikker.
  • ser på København som en kunstner eller designer.
  • kreerer nye fantasifulde ideer.
  • arbejder som en kunstner i naturen og i et tegnestudie.
  • udvikler kreative sider af dig selv.
  • oplever nye måder at opleve på.
  • får inspiration til at tegne på livet løs.
  • rejser hjem med en spændende tegnemappe.

Underviser: Akademiets Skolers kreative direktør Nor Sisden.

Den lille café

På et ta’ selv bord står der dagen igennem friskt vand, saft og te.

Frokost er en almindelig dansk enkel frokostbuffet. Eleverne vælger selv hvad de vil spise. Er man meget kræsen, vegetar eller allergiker, kan du medbringe din egen mad og drikke.

KREATIV UNDERVISNING BØRN OG UNGE

Optagelse: Kun børn / voksne der opfylder aldersgrænsen på starttidspunktet.

Alle børne/teenagekurser oprettes ved deltagelse af minimum 6 elever.

STUDIEUGER

En uge i skolernes sommerferie - 5 dage i alt:

Underviser på sommerskolen: Nor Sisden (NS).

Tidlige sommercampus: Uge 26 eller uge 27, 2018

Sene sommercampus. Uge 30 eller uge 31, 2018

ALDER: 8-16 år.

TID: Mandag og tirsdag, onsdag, torsdag kl. 8:30-15:00, fredag kl. 8:30-14:00, inklusiv hyggelig frokostpause.

Afslutning: Fredag kl. 13:30: Kort fremvisning for forældre og venner.

Løbende tilmelding: Hvis der er plads, er det muligt at indskrive sig på hold der er startet. Kontakt skolen.

Grundbeløbet dækker bl.a. materialer, undervisning og en eventuel tur, samt almindelig dansk frokostbuffet.

En uge DKK 2.450,-