sommercampus born unge sommerskole

SOMMERCAMPUS FOR DRENGE OG PIGER 8-16 ÅR

Kreativ sommercampus i skolernes sommerferier for børn og teenager. Kombinerer læring med leg og oplevelser med kunst og design. Tegneundervisning, udflugt og kreative oplevelser.

Materialer er inkluderet og stilles GRATIS til rådighed.

Kreativ skole og sommercampus for børn og unge

Uge 26, 27, 30 eller 31. Tilmeldign 2018 begynder efter skolernes efterårsferie.

Børnenes Deignskole- og Tegneskole tilbyder forskellig events og underevisningsprogramme i henholdsvis, sommercampus, efterårscampus og vintercampus.

Campus på Børnenes Design- og Tegneskole er det mest kreative og inspirerende sted for tegneglade børn og unge. Mål

Skoilen har et seriøse undervisningsniveau på Børnenes Design- og Tegneskole. Vi arbejder på tværs af køn og alder. Det giver god mening at blande aldersgrupper samt drenge og piger, da det udvikler diversiteten i det kunstneriske arbejde og inspirerer børn og unge i forhold til deres kreativitet.

NB: Tilmelding sker løbende. Vi kan derfor ikke oplyse om alders- og kønsfordeling før kurset er sat i gang!

Her kan du holde ferie og blive dygtig til at tegne og designe på en gang. Vi tager os godt af vores elever; alle skal føle sig som noget særligt. Du vil få en fantastisk ferieoplevelse, som du vil huske lang ud i fremtiden.

Ferie forbinder vi med minder, oplevelser, glæde, sjov, kreativitet og måske at blive ”en lille smule” klogere. På Børnenes Design- og Tegneskole  tilbyder vi alle campuselever lidt af nævnte ferieminder, især at du bliver ”meget” klogere.

Vi tegner på livet løs i tegnestudiet i Stockholmsgade 33, København.

Vi arbejder også i det københavnske miljø, hvor vi skal inspireres af byens arkitekter, designere og kunstnere.

Vi skaber rammen, du maler billedet…!

Kunst - Tegning - Farveteori - Animation - Illustration - Design - Innovation - Kreativitet

En spændnde uge med stort udbytte

• lærer nye tegneteknikker.
  • ser på København som en kunstner eller designer.
  • kreerer nye fantasifulde ideer.
  • arbejder som en kunstner i naturen og i et tegnestudie.
  • udvikler kreative sider af dig selv.
  • oplever nye måder at opleve på.
  • får inspiration til at tegne på livet løs.
  • rejser hjem med en spændende tegnemappe.

Underviser: Akademiets Skolers kreative direktør Nor Sisden.

Den lille cafe

På et ta` selv bord står der dagen igennem friskt vand, saft og the.

Frokost er en almindelig dansk enkelt frokostbuffe. Eleverne vælger selv hvad de vil spise. Er man meget kræsen, vegetar eller allergiker, kan du medbringe din egen mad og drikke.

KREATIV UNDERVISNING BØRN OG UNGE

Optagelse: Kun børn / voksne der er opfylder aldersgrænsen på starttidspunktet.

Alle børne/teenagekurser oprettes ved deltagelse af minimun 6 elever.

STUDIEUGER

En uge i skolernes sommerferie - 5 dage i alt:

Underviser på sommerskolen: Nor Sisden (NS).

Tidlig sommercampus: Uge 26 eller uge 27 2018

Sen sommercampus. Uge 30 eller uge 31 2018

ALDER: 8-16 år.

TID: Mandag og tirsdag, onsdag, torsdag kl. 8:30-15:00, fredag kl. 8:30-14:00, inklusiv hyggelig frokostpause.

Afslutning: Fredag kl. 13:30: Kort fremvisning for forældre og venner.

Løbende tilmelding: Hvis der er plads, er det muligt at indskrive sig på hold der er startet. Kontakt skolen.

Grundbeløbet dækker bl.a. materialer, undervisning og en eventuel tur, samt almindelig dansk frokostbuffet.

En uge DKK 2.450.