tegneseminar designworkshop facelitering kursus coaching

SKOLEN FOR VISUEL LÆRING OG INNOVATION

Foredrag : Kreativitet : Idégenerering

Skolen for Visuel Læring og Innovation beskæftiger sig med kaotiske processer, videndeling, kreative kompetencer og akademiske indgangsvinkler i forbindelse med design, innovation, undervisning og udvikling. For forældre, undervisere og erhverv. Læs mere:

Kurser for lærere

INVITATION • BOOKING

Foredrag for

Tilmeld nyhedsbrev

Opdater din viden og følg med i vores aktiviteter. Der vil løbende annonceres nye foredrag.

Tilmeld dig nyhedsbrev her

KALENDER PÅ VEJ

Nye foredragsdatoer vil blive vist her:

Konstruktiv udvikling

Fokus på børn og kreativ udvikling. Fokus på kreativ udvikling i virksomheden. Fokus på deltagernes interesseområde.

Oplægsform

Oplægsformen er personlig, indkluderende og engagerende. Oplæg kan ændre sig løbende, alt efter deltagernes input og processens udvikling.

Akademiets reference - vi

• har eksisteret siden 1986 og har et rigt erfaringsgrundlag som vi gerne deler ud af.​​​​​​
  • arbejder med børn, unge og voksne - som vi underviser i vores referenceområde.
  • arbejder med basisprincipper inden for form, farve, æstetik, funktion og innovation.
  • arbejder for en dybere forståelse af de kreative processer i kombination med viden.
  • arbejder for et differencieret uddannelsmiljø - og for personlig og samfundsmæssig udvikling.

Foredrag om implementering af designprocesser og innovation i offentlige og private udviklingsafdelinger, herunder undervisning i kreative fag på skoler og i fritidsordninger.

Erhvervets reference - du

• arbejder i det kreative miljø nationalt og internationalt.
  • arbejder i en innovativ virksomhed.
  • ​​arbejder i en privat eller offentlig organisation.
  • arbejder med undervisning af andre eller med ledelse.
  • anvender kreativitet på hobbyplan eller professionelt.
  • ønsker udvikling på det professionelle og personlige plan.
Kurser for lærere og skoler

BUSINESSTOHEART

Alle foredrag afvikles af kulturvirksomheden "Businesstoheart".

Ved kreativ direktør Nor Sisden

Det er ingen hemmelighed, at jeg brænder for det at bringe min viden om undervisning i kreative fag videre - og i særdeleshed at få lov til at undervise børn og unge i klassiske kreative traditioner i kombination med moderne innovation, samt at inspirere og udvikle business livet.

Nor Sisden